Programma 2018

Van 13 tot en met 17 augustus organiseert StiKiDo de 44e editie van het jaarlijkse kinderdorp in Doornenburg. Het kinderdorp wordt gehouden op het evenemententerrein naast de speeltuin aan de Van Heekstraat en is voor alle kinderen (vanaf 4 jaar) die op de basisschool zitten of er dit jaar vanaf gaan. Dit jaar is het thema van het kinderdorp: WINTER
In het dorp Skikido gaan we met z’n allen de grootste avonturen beleven!

Maandag 13 augustus: 09.00 – 16.00 uur: “Ijspaleis bouwen”

Op maandagochtend veranderen we het kinderdorpterrein in Skikido. De kinderen gaan aan de slag met het maken van hun eigen ijspaleis, wat de rest van de week hun hut zal zijn. ’s Middags mag je je opgeven om Skikidohelper te kunnen worden.

Maandagavond: 13 augustus: 18.00 – 19.00 uur: “IJspaleis bewonderen”

Op deze kijkavond is iedereen welkom om de hutten van de kinderen te bewonderen. Wij zorgen voor een kopje koffie met een winterse traktatie erbij.

Dinsdag 14 augustus: 09.00 uur – 16.00 uur: “Vlaggenparade”

We beginnen deze dag met een muzikale ochtend! ‘s Middags gaan we een tocht lopen door het dorp met onze eigen gemaakte vlaggen, het belooft een echt spektakel te worden!

Route vlaggenparade

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dinsdagavond 14 augustus: 18.30 – 19.30 uur: “Vissen”

In samenwerking met visclub Lotus Vulgaris wordt er op dinsdagavond een visavond georganiseerd!

Woensdag 15 augustus: 09.00 – 16.00 uur: “Skikispelen”

Tijdens dit spektakel met luchtkussen gaan alle inwoners van Skikido feestvieren. Zij vermaken zich midden op het terrein met allerlei leuke activiteiten.

Donderdag 16 augustus: 09.00 – 16.00 uur: “Sneeuwpret”

Vandaag vermaken we ons de hele dag met verschillende spellen op het veld. Als je dit heel goed doet kun je zelfs een prijs winnen!

Vrijdag 17 augustus: 09.00 – 14.30 uur: “Après Ski Party”

Vandaag is het groot feest in Skikido. Je kunt er jouw talent laten zien door te playbacken, goochelkunsten te vertonen, moppen vertellen of misschien iets heel anders?

Vrijdagavond 17 augustus: 18.00 – ….. uur: “Après Ski Party”

Op vrijdagavond sluiten we het kinderdorp af met een feestelijke rommelmarkt, loterij en met gezellige livemuziek. Naast dit alles is er een gezellig terras en zijn er optredens van de 1ste prijswinnaars van de playbackshow.

Zaterdag 18 augustus: 08.00 – …. uur: “Opruimen!”

Het zit er weer op: het officiële programma is afgelopen, maar toch hopen wij jullie ook op zaterdag nog even te zien. Na een hele week kinderdorp kunnen wij jullie hulp goed gebruiken bij het opruimen! Wij zullen zorgen voor lekkere koffie en broodjes.

Inschrijven voor deze week kan op zaterdag 11 augustus vanaf 10:00 uur.Het inschrijfgeld bedraagt €6,- per kind. Er kunnen maximaal 5 kinderen dooréén persoon worden ingeschreven. De inschrijving geschiedt middels de inschrijfstrook uit de folder. Vul deze thuis alvast in, om lange wachtrijen te voorkomen. Het strookje is te vinden in de folder welke hier te downloaden is, maar een zelfgemaakt strookje met dezelfde gegevens wordt ook verwerkt. Zet echter niet meerdere persoonsgegevens op één briefje! Dit bemoeilijkt een spoedige afhandeling (dus indien je meerdere kinderen inschrijft moet voor elk kind een apart strookje worden ingeleverd). Er is plaats voor 250 kinderen in Skikido, dus wees er snel bij!

Binnendeuren vrij van glas en hang- en sluitwerk kunnen we ook dit jaar weer gebruiken.Daarnaast zijn we nog op zoek naar witte doeken/lakens voor het maken van vlaggen.Deze kunnen op zaterdag 11 augustus op het kinderdorpterrein worden afgegeven.Voor zowel de kinderen als de leiding geldt: zorg voor een eigen beker en neem iedere dag(behalve donderdag) een lunchpakket mee

Wij zien je graag op 11 augustus bij: Skikido