Programma 2021

Van 23 tot en met 27 augustus organiseert StiKiDo de 47e editie van het jaarlijkse kinderdorp in Doornenburg. Het kinderdorp wordt gehouden op het evenemententerrein naast de speeltuin aan de Van Heekstraat en is voor alle kinderen vanaf 4 jaar die op de basisschool zitten of er dit jaar vanaf gaan. Ook de kinderen die vorig jaar hun laatste kinderdorp zouden hebben, mogen dit jaar nog meedoen! Uiteraard wordt er tijdens het kinderdorp rekening gehouden met de dan geldende corona maatregelen.

Inschrijven voor deze week kan op zaterdag 21 augustus vanaf 10:00 uur op het kinderdorpterrein. Het inschrijfgeld bedraagt €7,50 per kind. Er kunnen maximaal 6 kinderen door één persoon worden ingeschreven. De inschrijving geschiedt middels de inschrijfstrook die te vinden is op de achterkant van onze folder, klik hier om deze te downloaden. Vul deze thuis alvast in, om lange wachtrijen te voorkomen. Een zelfgemaakt strookje met dezelfde gegevens wordt ook verwerkt. Zet echter niet meerdere persoonsgegevens op één briefje! Dit bemoeilijkt een spoedige afhandeling (dus indien je meerdere kinderen inschrijft moet voor elk kind een apart strookje worden ingeleverd). Er is plaats voor 250 kinderen in de Stiki-Jungle, dus wees er snel bij!

Maandag 23 augustus: 09.00 – 16.00 uur: “Jungle hutten bouwen”

Op maandagochtend gaan we het kinderdorpterrein ombouwen tot een echte jungle! De kinderen gaan aan de slag met het maken van hun eigen jungle hut, wat de rest van de week hun thuis zal zijn. ’s Middags mag je je opgeven om Stikido-helper te worden.

Dinsdag 24 augustus: 09.00 uur – 16.00 uur: “Stiki’s Wilde Wereld”

Vandaag gaan we op zoek naar de verdwenen jungle dieren! Verder gaan we allemaal leuke spellen spelen op het veld!

Woensdag 25 augustus: 09.00 – 16.00 uur: “Apenkooien”

Tijdens dit spektakel met luchtkussens gaan alle bewoners van de Stiki-Jungle er een fantastische dag van maken!

Donderdag 26 augustus: 09.00 – 16.00 uur: “Cluedo”

Vandaag gaan we er proberen achter te komen hoe de jungledieren zijn verdwenen, help jij ons mee? Ook is vandaag de mooiste hut verkiezing.

Vrijdag 27 augustus: 09.00 – 14.30 uur: “Stikido’s Got Talent”

Vandaag is het groot feest in de Stiki-Jungle. Je kunt er jouw talent laten zien door te zingen, dansen, goochelen of misschien iets heel anders?

Vrijdagavond 27 augustus: 18.00 – ….. uur: “Jungle Party”

Op vrijdagavond sluiten we het kinderdorp af met een feestelijke rommelmarkt, loterij en muziek van lokale bands. Naast dit alles is er een gezellig terras en zijn er optredens van de 1ste prijswinnaars van de playbackshow. Voor de benodigde voorzorgsmaatregelen rondom corona, houden wij jullie via onze website en social media op de hoogte!

Zaterdag 28 augustus: 08.00 – …. uur: “Opruimen!”

Het zit er weer op: het officiële programma is afgelopen, maar toch hopen wij jullie ook op zaterdag nog even te zien. Na een hele week kinderdorp kunnen wij jullie hulp goed gebruiken bij het opruimen! Wij zullen zorgen voor lekkere koffie en broodjes.

Deuren

Binnendeuren vrij van glas en hang- en sluitwerk kunnen we ook dit jaar weer gebruiken. Deze kunnen op zaterdag 21 augustus op het kinderdorpterrein worden afgegeven.

Beker & lunch

Voor zowel de kinderen als de leiding geldt: zorg voor een eigen beker en neem iedere dag (behalve donderdag) een lunchpakket mee

Let op!

Omdat wij dit jaar vanwege de corona-maatregelen meer voorbereidingen moeten treffen voor de vrijdagavond, zullen de bakwedstrijd op maandagavond en de viswedstrijd op dinsdagavond komen te vervallen.